| Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. | |
|
+8Dreamy Nemesis Briseis Irma Silimauré Krystelle Bartoloměj Frances Rose Eulàlia Oswald Edmund Westmoreland Draken 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Draken Suikastçı
Kraliyet : Birlik'ti, yıllar önce. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 11/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Çarş. Haz. 13, 2012 10:12 pm | |
| Anlamadığın şey, birilerinin iyiliği için yapmıyor Draken bu işleri. Diğerleri belki yapar, daha o kısmı düşünmedim. Para için yapıyor kendisi bu suikast işlerini. Biri gelip şu adamı öldürmeni istiyorum diyor, parasını veriyor, gerisine karışmıyor. Adam karda yürüyüp izini belli etmiyor, çok sıkı korunuyorsa biz de öyle a bu adam kötü, diyemeyiz herhalde. | |
|
| |
Edmund Westmoreland Veliaht Prens
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 11/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 7:22 am | |
| Ben açıyorum o vakit k5k5 | |
|
| |
Eulàlia Oswald Lady
Kraliyet : İngiliz Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 12/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 9:17 am | |
| O zaman bende açıyorum şimdi. | |
|
| |
Nemesis Casus
Kraliyet : Hiçbiri. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 14/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 6:56 pm | |
| Ben açtım bile. | |
|
| |
Draken Suikastçı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 7:02 pm | |
| Selam k5 Scarlett yaa. Neyse, sakinleşelim şimdi... Birlik'e bağlı olman lazım ama senin şimdi. Herkes de kaçmış olamaz -.- | |
|
| |
Nemesis Casus
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 7:06 pm | |
| Birliğe bağlı olur ama onlardan gizli sizinle iş yapar aslında. Bir nevi sizin birlikteki gözünüz. Hatta birinizden hoşlanıyor olabilirim ama karşılıklı çalışırım ben asfghajsf | |
|
| |
Draken Suikastçı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 7:11 pm | |
| Karakter kurguna karışamam tabii Talip olabilirim o hoşlanılma kısmına İşin ucunda Scarlett var. Tabii Lucy'le olan ilişkimi de bozamam, gerçi onunla seviyeli ve saygılı bir ilişkimiz var. Ihm... Ayarlarız onları... Herkes alsın da rütbelerini filan. | |
|
| |
Dreamy Suikastçı
Kraliyet : Piç??? Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 14/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Perş. Haz. 14, 2012 7:27 pm | |
| Herkes gelir de Dreamy eksik kalır mı? Evet boş zamanlarımda once upon a time izleyip ağlıyorum, yetmezmiş gibi bütün bu hırsız karakterlerimin ismini yedi cücelerden çoralayıp Dreamy koyuyorum. Ailenizin hayalcisi hehey. Hayal hırsızlığına da başlayacağım yakında yeni bir boyut yaratıp hırsızlıkta. Şimdilik şapka çıkarır, kaçarım bu forumdan.
Şimdi fark ettimde benim bu yazımda kız sadece hırsızmış gibi yansımış halka. Yani bizimkisi bütün casusluk işlerinin yanında biraz da çoracı diyip ikinci kere kaçıyorum. | |
|
| |
Feng Kai Araştırmacı
Kraliyet : Çinden kaçırıldım oloom. :(((( Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 10:25 am | |
| Şıkarlıt'ımı nasıl kullanırsın!!11!! O benim düşesimdi. ((((((((( | |
|
| |
Nemesis Casus
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 10:37 am | |
| İkisinde de kullanıyorum bebeğim. *kaş göz* | |
|
| |
Feng Kai Araştırmacı
Kraliyet : Çinden kaçırıldım oloom. :(((( Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 10:49 am | |
| Karakterime aşık oldum mk. ((((((((((( | |
|
| |
Robert Nate Westmoreland İngiltere Prensi
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 11:26 am | |
| Ben de istiom bi tane! Adı da değişiklik olsun diye Jean olsun diyom :E yani açmazsam olmaz şimdi | |
|
| |
Feng Kai Araştırmacı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 11:54 am | |
| Jean pek değişikmiş Betülcüğüm dsüğgoüğsdogüğsog | |
|
| |
Draken Suikastçı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 3:25 pm | |
| Jean Grey'den Phoenix geldi aklıma. Phoenix olabilir bak. Anka filan. Hoş yani. Gerçi ona göre de bir kurgu vs. bulmak gerek. Ya da bulmamak. Önemli değil tabii... İsimleri alırkan daha çok böyle mitoloji/efsane tercih etseniz hoş olur kanımca. | |
|
| |
Alyssha Sauveterre Fransa Prensesi
Kraliyet : Fransa. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 11/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 3:47 pm | |
| Nemesis, intikam tanrıçası ov yea. Kurgusu çok ciks oldu arkadaşın. | |
|
| |
Feng Kai Araştırmacı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 3:53 pm | |
| Benimki kalsa olma mı? Çince isim bulmak zor da =.= | |
|
| |
Draken Suikastçı
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 15, 2012 5:01 pm | |
| Dert değil | |
|
| |
Titan Casus
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 15/06/12
| Konu: Geri: Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. Cuma Haz. 29, 2012 12:06 am | |
| Jean değilde Titan oldum. Tanrıların öfkeli babası ve kendi babasını da bizzat parçalamış kişiliğin genel adı. Tam piç ve suikastçı adı gibime geldi hem mitoloji de diyince işte HALOO | |
|
| |
| Lütfen bakınız... Bakmasanız da olur. Kurguyu unutmamak için yazıyorum aslında. | |
|