Burayı fazla doldurup sizi sıkmıycam. İlayda, on dört buçuktan on beş, neredeyse iki yıldır rpci. Bursa'da doğup büyüdüm hala buradayım. Deniz severim ama denize girmeyi sevmem, havayı severim yüksekten korkarım. Her tür mitolojiyi, özellikle Yunan/Mısır/İskandinav mitolojisini çok severim. Şu dünyada en sevdiğim şey antik kentleri gezip antik şeyler görmektir diyebilirim. Acayip kitap kurduyumdur, tam bir Ravenclaw'ım, her özelliğimle. Dışarıdan Hufflepuff görünüyorum biliyorum sdfghfj Yabancı dil ve edebiyat derslerini çok seviyorum. Büyüyünce ne olacağım meçhul hep karar değiştiriyordum. TVD TSC falan izlemem kitaplarını okurum. Dizi falan hiç izlemem, film izlerim. The Last Airbender, The Legend of Korra candır. MARVEL kahramanlarını çok severim. çizgi filmlerini, filmlerini falan hepsini izledim, takıntı bende Marvel yani. GoT fanı olduğumu söylememe bile gerek yok, diziyi takip etmeye zamanım yok pek ama kitaplarını okuyorum yani. Hayvan severimdir, iki köpek iki kaplumbağa bir kedi sahibiyiz ailecek. Yine uzattım ya asdsfdgh