| Evian. | |
|
+7Feodora Wallington Annalynne Wallington Robert Nate Westmoreland Eloisa Westmoreland Aquamarine Wallington Marcus Theodore William Evian Wallington 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Evian Wallington Lord
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 11/06/12 Yaş : 29
| Konu: Evian. Salı Haz. 12, 2012 11:51 am | |
| Wallington, Evian. Yirmi bir yaşında, İngiliz.
⇒ Doğumu sırasında annesini, birkaç yıl önce de babasını kaybetmiştir. İşleri yoluna koymaya çalışsa da her şeyi berbat edip paşa paşa amcasının yanında yaşamaya başlamıştır.
⇒ Umursamaz, bencil, megaloman, narsist, dalgacı... Onu dışarıdan bakan birisi böyle tarif edebilir aslında hiç de öyle değildir. Yıllar önce bu yolu seçmiştir, ama insanlara çok değer verir. En büyük zararı kendisinin verdiğini düşündüğünden böyle davranarak onları uzaklaştırmaya çalışır.
⇒ Tüm bunların dışında kadınların dilinden çok iyi anlar, onlarla nasıl konuşması gerektiğini, ne yapması gerektiği tıpkı düşüncelerini okuyor gibi bilir. Ona karşı koyabilecek kişi sayısı da oldukça azdır ve onu daha heyecanlandırıp ilgisini çeker. Elde edene kadar uğraşır, inatla uğraşır.
⇒ Dostlarına verdiği değeri kimseye vermez, kimi zaman ailesinin bile önüne geçmiştir. Kaç kez ölümden dönmüştür bu nedenle. Sayıları çok ama çok azdır.
⇒ Wallington olmaktan gurur duyar, bu ailesi konusunda oldukça hassastır, özellikle kuzenlerine ve kız kardeşine düşkündür. Onlara gelecek en ufak zararda tüm İngiltereyi yakabilir. Her türlü kurguya açığım arkadaşlar, yalnız iki tane icon koyarsanız çok güzelli olur. | |
|
| |
Marcus Theodore William İngiliz Şövalyesi
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 11/06/12 Yaş : 31
Kişi sayfası RP Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 11:52 am | |
| | |
|
| |
Aquamarine Wallington Lady
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 10/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (95/100)
| |
| |
Eloisa Westmoreland İngiltere Prensesi
Kişi sayfası RP Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 12:27 pm | |
| Bi kurgu bulalım diyorum hala ama ne olacağına dair hiçbir fikrim yok Bu da böyle bir zeka işte | |
|
| |
Robert Nate Westmoreland İngiltere Prensi
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/06/12
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 5:23 pm | |
| Kız kardeşim (bknz. hemen üstümde ^) ile kuracağın kurguya göre aramız iyi veya kötü olabilir. Ona yamuk yaparsan seni keserim. Yaparım, adamlarım var. | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 7:20 pm | |
| @Marcus Dost olalım olmasına da hemen olmayalım. Evian buralara yeni geldiği için başlarda başını beladan kurtulamıyor. Burada da devreye sen gidip tüm pisliklerden kurtarıyorsun beni. Uygun mudur?
@Aqua Atıma vereceğim adını, üzerine bineceğim, vuracağım... Hatlar karıştı bir saniye. Evian senin hisselerinin ciddiyetini anlayınca uzak durmaya çalışsın falan. Bunun rpsini mutlaka şeetmeliyiz.
@Eloisa Rüyalarını süslediğimi biliyorum. Ehehehe. Eğer eğlenmek isterse Evian karşı çıkmaz. Ulaşılmazı oynamak isterse Evian yine çevrende dolanır. Onun dışında sadece arkadaş gözüyle bakarsan o da olur, ama prenses olmasıyla falan dalga geçer. Hatta seninle halktan biri gibi giyinip eğlenmeye falan gidebilir. Aklıma bunlar geldi, hangisi uygunsa onu seçeriz.
@Robert Sanırım önce kardeşin kurguyu seçebilir. Tabii bunun dışında beraber ava gidebilir, at sürebilirler. | |
|
| |
Annalynne Wallington Lady
Kişi sayfası RP Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 7:25 pm | |
| Abiciğim, kız kardeşin de sana çok düşkün. Güzelli bir yere koyarsın beni. İconum yok, bulamadım. asdfgh | |
|
| |
Feodora Wallington Lady
Kişi sayfası RP Puanı: (93/100)
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 7:41 pm | |
| Sırf tavşanlar kovalamasın diye geliyorum, selam Cook. k5k5 | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:00 pm | |
| Siz o takımları nereden buldunuz? @Anna Şu an Anna'ya kaymamak için zor tutuyorum kendimi. Anna sonradan aklıma geldi, bizim annelerimiz farklıymış meğersem, bunu kendi lehime çevirmem gerek. Neyse öhöm, aşırı korumacı olduğumu sakın unutma, kardeşim. Icon da yaparız yarın. @Dora Cook sana kurban, dudaklarına ölürüm, acilen rplere başlıyoruz. Çok güzelli olacak. Ayrıca seni tavşan değil ben kovalarım. | |
|
| |
Nola Brandon Lady
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 12/06/12
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:05 pm | |
| İşte buralara kurgu gelecek ama ben bulamadım *-* | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:18 pm | |
| Zor bir kızdın, değil mi? Aklımda kalan öyle bir şeydi. Evian seni elde etmeye çalışabilir? Hatta iddiaya girerler senin o kadar iyi bir binici olmadığın üstüne, sonunda sen kazanırsın ve Evian istediğin bir şeyi yapmak zorunda kalır. Böyle bir şeyler geldi aklıma. | |
|
| |
Nola Brandon Lady
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 12/06/12
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:22 pm | |
| Uu. Wallington lordunu yenersem kimseyi tanımam bu dünyada şlsmdfs Olabilir tabii. bunlar da iconlar efenim | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:32 pm | |
| Evian kendisini girdirmez yarışa, büyük ihtimal Gerard ile yarıştırır, Gerard kuzeni ve ona göre yetersiz, onu yenersin, böyle böyle. Yarın iconları kurguları toptan ekler güzelli yaparım. | |
|
| |
Jessemaine B. Avery Chamberlain Vikontesi
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 12/06/12
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:46 pm | |
| Kurgu yapmalıyız. -bknz. Kit akımına takılan masum Şükü- | |
|
| |
Aquamarine Wallington Lady
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 10/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 8:51 pm | |
| Kurguyu çok yapmayın ha ((((( Buradan Kit'çi kızlara sesleniyom sdfhjadfgdh | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 9:05 pm | |
| Ilayda tasma takmana izin verdim daha ne istiyorsun?
Yapalım tabii, amcam da dük olduğu için ondan yardım almaya falan gelmiş olabilirsin, bu arada Evian ile karşılaşırsın. Işleri berbat ediyordun sanırım, Evian da sana işleri berbat edip amcasının yanına yerleştiğini falan anlatır, aralarında anlayışlı bir dostluk ve flört olabilir. | |
|
| |
Marjory Bartoloměj Lady
Kraliyet : İngiliz Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 10/06/12
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 9:17 pm | |
| O zamaan, Eloisa ile sadece arkadaş olun. Dediğin gibi böyle dalgaya falan dayalı bir arkadaşlık. İconlar; x Marjory ile de o ulaşılmazlık şeysini yapabiliriz. Ama nasıl tanıştıkları da ayrı bir konu tabii dslşdjij. İconlar; x | |
|
| |
Evian Wallington Lord
| Konu: Geri: Evian. Salı Haz. 12, 2012 9:39 pm | |
| Baloların birisinde tanışabilirler bence, Evian kendisini göstermek için bolca katılacaktır, sen yüz vermeyince daha da heveslenir. | |
|
| |
Marjory Bartoloměj Lady
Kraliyet : İngiliz Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 10/06/12
| Konu: Geri: Evian. Çarş. Haz. 13, 2012 9:43 am | |
| Tamamdır Marjory'nin iconları görünmüyor sanırsam, bir ara editleyeceğim. | |
|
| |
Annemarie Wallington Lady
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 11/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (96/100)