| Maurëll, Adela. | |
|
+4Hannah Gilchrist Eloisa Westmoreland Eutich Westmoreland Adela M. Maurëll 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adela M. Maurëll İskoçya Prensesi
Kraliyet : İskoçya. Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 10/06/12
| Konu: Maurëll, Adela. Ptsi Haz. 11, 2012 9:22 pm | |
| Adela aslında tam bir kız çapkını. Ama bir prenses olarak yetiştirildiği için bunu dizginlemeyi biliyor. Yine de bir şeyleri elde etmesi gerektiğinde bunu kur yaparak elde etmekte tereddüt etmiyor. Annesinin ona ilk söylediği şeyin insanlara güvenmemesi olduğunu da söylemeliyim. Bu nedenle çok fazla yakın arkadaşı yok. Ama buna rağmen arkadaşı diyebileceği bir çok kişi var. Sessiz sakin bir kız. Genellikle onu sinirli olarak göremezsiniz.
;;Nişanlı. ;;En Yakın Arkadaş. (Kız olmalı.) ;;3 Yakın Arkadaş.(2 erkek, 1 kız.) ;;Kardeşleri.(İlişkilerinin nasıl olduğunu belirtirlerse iyi olur.) ;;Mürebbiye.
;;Özel kurgulara da açığım. | |
|
| |
Eutich Westmoreland İngiltere Prensesi
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 11/06/12
Kişi sayfası RP Puanı: (96/100)
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 9:38 am | |
| En yakın arkadaş kısmına talibim ben. Bu kızımız da seninkinin aksine tezcanlı, neşeli, sempatik böyle. Aynı zamanda şizofreni hastalığı var. Sık görüşemiyor olsalar da sürekli mektuplaşıyorlar ve her boşlukta birbirlerinin yanına gidiyorlar. Diye düşündüm ben. | |
|
| |
Eloisa Westmoreland İngiltere Prensesi
Kişi sayfası RP Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 9:56 am | |
| | |
|
| |
Hannah Gilchrist İskoçya Deniz Komutanı
Kraliyet : İskoçya. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 10:07 am | |
| Şimdi üstteki mesajları okudum da, İskoçya ile İngiltere ölümüne savaşta sanırım *-* Sizin dost olmanız biraz abes kaçar. Ama siz bilirsiniz tabii v.v Bunun dışında yirmi bir yaşında, genç bir deniz komutanı olarak sarayda çok karşılaşmamız muhtemel bence. Böyle Adela, Hannah'yı sevmez bence. Hannah çok disiplinli. Güzelliğinin farkında fakat bunu erkeklere karşı kullanmayan birisi falan. Böyle sulu şeylere gelemiyor eheh. Adela'nın böyle erkeklere davranışlarından falan haz etmez yeani v.v | |
|
| |
Eutich Westmoreland İngiltere Prensesi
Kraliyet : İngiltere. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 11/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 10:45 am | |
| dahjkshdkjahsdk. Aslında daha iyi olur benim için, ailesinden pek haz etmiyor zaten benimki. | |
|
| |
Eloisa Westmoreland İngiltere Prensesi
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 11:22 am | |
| Benim içinde sorun olmaz Ailesinden hazzetmiyorsa iyi bile olabilir. Ene, kurguyu sevdim *-* | |
|
| |
Robert Nate Westmoreland İngiltere Prensi
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 5:28 pm | |
| Aramız iyi olmasın sonuç olarak sen İskoç'sun, ben İngiliz. Prens ve Prenses'iz. Yaniiğ her karşılaştığımızda öldürücü soğuk bakışlar atalım birbirimize. (tabi sonra ablana aşık olcam o tamamen ayrı meselee ) İşte bu kadar | |
|
| |
Marjory Bartoloměj Lady
Kraliyet : İngiliz Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 10/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 5:48 pm | |
| Pekii. Ablam mı? Hangisi? | |
|
| |
Stephen Bridgerton Eastwell Markisi
Kraliyet : Fransa Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 09/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 5:53 pm | |
| Gardaşım. -bkz. Gordon- Deli abi kardeş bunlar, sürekli birlikteler, eğleniyorlar birbirlerini çok seviyorlar filan falan. <3 | |
|
| |
Isaac Richardson Lord
Kraliyet : İngiltere Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 09/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 11:24 pm | |
| Seneler önce Isaac ile Fransa'da tanışmışlar. Adela, Isaac'in ukalalığına ve sürekli sarhoş oluşuna gıcık. Isaac, bu kadar güzel bir kadının ona yüz vermeyişine. Seneler önce aralarında başlamış bir iddia gereği Isaac, Adela'dan bir öpücük alana kadar her gördüğü yerde ona asılmayı sürdürecek. Ve bu sonsuza kadar olacak gibi görünüyor. | |
|
| |
Marjory Bartoloměj Lady
Kraliyet : İngiliz Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 10/06/12
| Konu: Geri: Maurëll, Adela. Salı Haz. 12, 2012 11:30 pm | |
| | |
|
| |
| Maurëll, Adela. | |
|